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Registros recuperados : 4 | |
2. | | RIBEIRO, L. P. D.; SILVA, A. P. M. da; LIMA, A. A. de; SILVA, E. de O.; RINNAN, A.; PASQUINI, C. Non-destructive determination of quality traits of cashew apples (Anacardium occidentale, L.) using a portable near infrared spectrophotometer. Journal of Near Infrared Spectroscopy, v. 24, n. 1, p. 77-82, 2016. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
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4. | | SILVA, F. L. F. DA; LIMA, F. E. H.; ANDRADE NETO, D. M. A.; MENEZES, F. L. DE; FECHINE, L. M. U. D.; AKHDHAR, A.; RIBEIRO, L. P. D.; NOGUEIRA, A. R. de A.; FECHINE, P. B. A.; LOPES, G. S.; MATOS, W. O. Magnetic solid phase extraction as a nonchromatographic method for the quantification of ultratrace inorganic arsenic in rice by inductively coupled plasma-optical emission spectrometry (ICP OES). Food Chemistry, v. 412, June 2023, 135461. 9 p. Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sudeste. |
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Registros recuperados : 4 | |
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Registros recuperados : 4 | |
2. | | RIBEIRO, L. P. D.; SILVA, A. P. M. da; LIMA, A. A. de; SILVA, E. de O.; RINNAN, A.; PASQUINI, C. Non-destructive determination of quality traits of cashew apples (Anacardium occidentale, L.) using a portable near infrared spectrophotometer. Journal of Near Infrared Spectroscopy, v. 24, n. 1, p. 77-82, 2016.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
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4. | | SILVA, F. L. F. DA; LIMA, F. E. H.; ANDRADE NETO, D. M. A.; MENEZES, F. L. DE; FECHINE, L. M. U. D.; AKHDHAR, A.; RIBEIRO, L. P. D.; NOGUEIRA, A. R. de A.; FECHINE, P. B. A.; LOPES, G. S.; MATOS, W. O. Magnetic solid phase extraction as a nonchromatographic method for the quantification of ultratrace inorganic arsenic in rice by inductively coupled plasma-optical emission spectrometry (ICP OES). Food Chemistry, v. 412, June 2023, 135461. 9 p.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sudeste. |
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Registros recuperados : 4 | |
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